Tisdag
2013-04-30 ♥ 15:04:30 | Kategori: Vardag

 
Hej på er hoppas att ni har haft en bra dag, och kommer få en fin kväll också! :) Idag har jag kämpat på i skolan, och nu är jag hemma och ska städa upp lite, plugga och mysa med lite godis och film senare.
 
Dagens citat:
 
 

Mina ZARA favoriter
2013-04-30 ♥ 07:27:00 | Kategori:

 
Det här är mina favoriter på ZARA för tillfället. Jag tycker om de blåa färgerna och att skon inte är överdrivet hög (10 cm).  Jag tänker faktiskt lite på havet när jag ser dom, och jag älskar havet! :) 
 
De kostar 399 kr och finna att köpa på ZARA.SE.

Better Bodies - Baggy soft pant
2013-04-29 ♥ 08:17:00 | Kategori:

 
Jag har fått de här skitsnygga byxorna av min pojkvän i helgen! Såå sjukt sköna mjukisar, jag älskar dom! De är definitivt mina nya favoriter :D Dom sitter verkligen sjukt bra på, jag kommer träna mycket i dessa!
 
Vill du också ha ett par finns det HÄR. Dom finns i svart, grön och rosa också.

Vackra gummistövlar
2013-04-26 ♥ 07:34:00 | Kategori:

 
Jag vet att man helst av allt inte vill tänka på regn och blött, nu när det är vår och börjar mer och mer bli sommar. Men jag tycker att de här var så otroligt fina, så fina mönster! Jag skulle väldigt gärna traska runt med ett par i de ljumma sommarregnet :) Mina favoriter är rosorna eller den amerikanska flaggan, jag kan inte bestämma mig.
 
Allihopa kostar 398 kr/st, och finnS att köpa på BUBBLEROOM

♥♥♥
2013-04-25 ♥ 21:02:39 | Kategori:

 
Idag har jag haft en underbar dag! För idag har jag träffat min älskling ♥ Han gör mig till den lyckligaste tjejen i världen! Du har mitt hjärta förevigt ♥♥♥

Star babies ☆
2013-04-25 ♥ 11:29:00 | Kategori: Övrigt

 
Jag hittade dom här korten på kändisar när dom är små! Jag känner knappt igen Tom Hanks, bara hans käkparti som ser bekant ut. Jag tycker att sånt här är roligt att titta på :)

Baby blue heels
2013-04-25 ♥ 07:20:08 | Kategori:

 
Jag tycker att det är jättesöt färg på dessa skor, babyblå. Man kan välja om man vill ha öppen eller stängd tå. Jag gillar öppen :) Dom kostar 470 kr och finns här: ÖPPENTÅ  VANLIG.

Mer wedgeskor
2013-04-24 ♥ 21:06:51 | Kategori:

 
Jag har kommit in på wedgeskor ganska mycket nu. Det är skönt att gå i, man behöver inte oroa sig för att man ska ramla, och klacken är fint dekorerad. Bara plus alltså :) Dessa kommer från heels.com, och kostar 520 kr.

Antonia dress
2013-04-24 ♥ 18:00:26 | Kategori: Övrigt

 
Jag har beställt den här klänningen på bubbleroom nu. Jag tycker att den är så himla fin. Stilren och snygg! Man kan klä upp och klä ner den :) Längtar tills den kommer!!

Du och jag
2013-04-23 ♥ 07:35:00 | Kategori: Vardag

 
Om du var ett hav vore jag en våg,
om du var himlen skulle jag ha vingar.
Om du var ett regn hade jag vart hav och land.
Om du var musik vore jag en sång,
om du var vidderna ville jag va´ vinden.
Men jag skulle inte va´ nånting om du inte fanns.

Sol och sommar på fötterna
2013-04-22 ♥ 20:51:51 | Kategori:

 
Jag har hittat jättesöta skor med frukt sulor! :D Det är en bit av en vattenmelon under skon, som sula.  De gula är också fina. En smiley fram och blommor under sulan. Jag blir glad av de här skorna! Jag vet inte om jag skulle vilja köpa dom, eller ens ha dom på mig. Men dom ser så gulliga ut :) Lite sol och sommar på fötterna helt enkelt! :)
 
Du hittar dom här MELONERNA och BLOMMORNA.  

Underbar måndag ♥
2013-04-22 ♥ 16:54:59 | Kategori: Vardag

 
Hej på er! Idag har det varit en underbar dag, jag känner mig lycklig. Det beror helt och hållet på T, jag har världens bästa pojkvän ♥ Jag är så sjukt glad att jag har honom :)
 
Nu är det plugg och How I met your mother som gäller. Hoppas att ni har en fantastisk måndag!

Leather sandals
2013-04-22 ♥ 07:40:00 | Kategori:

Snygga klackar från Chinese Laundry. Dom kostar 620 kr och finns här: VIT ROSA SVART.

Mid-season sale på Nelly
2013-04-21 ♥ 17:54:23 | Kategori: Övrigt

 
Ni missar väl inte rean på Nelly! Just nu är det mid-season sale, så det är bara att passa på att fynda en massa fint till sommaren. Jag kommer lägga upp mina favoritfynd inom kort :)

Vårstädning
2013-04-21 ♥ 14:42:36 | Kategori: Vardag

 
Hej på er! Den här helgen har jag inte gjort särskilt mycket. Jag har tagit det otroligt lugnt, och bara myst på. Jag har tagit ner julgardinerna, nästan pinsamt att de fortfarande var uppe, och till och med en tomte var kvar! Jag har rensat ur garderoben också, väldigt skönt! Och dammet är nu borta :) En produktiv helg med andra ord. Det känns bra att jag tog tag i det!
 
Just nu sitter jag och äter vaniljglass och tittar på How I met your mother, jag hostar och snörvlar, och hoppas på att jag ska bli frisk, och saknar mitt hjärta ♥ Hoppas att ni har en härlig söndag ute i vårsolen! :)

Mega Wedge Heel
2013-04-20 ♥ 16:38:46 | Kategori:

 
Jag tycker att dessa wedgeskor är jättesnygga! Jag gillar den höga platån, och det gör även att dom blir lättare att gå i, eftersom dom har så höga klackar. Dom ser sköna ut! Jag skulle gärna ha ett par att traska runt i, i sommar :) Dom kostar 600 kr och finns HÄR

Ny smyckesbutik
2013-04-19 ♥ 13:11:18 | Kategori:

 
Hej på er. Jag har hittat en ny smyckesbutik som jag tänkte tipsa om! Den är alldeles ny, och det finns jättefina saker till väldig bra pris. Det är definitivt värt en kik! Här är LÄNKEN till sidan. Armbandet längst ner till höger är min favorit, man kan få den i svart och vitt också. Den kostar bara 35 kr. Tror att jag ska köpa mig ett par till sommarn!  
 
 
 

Grey trainer boot
2013-04-19 ♥ 07:32:00 | Kategori:

 
Jag tycker att dom här skorna är skitsnygga. Det var såå nära att jag klickade hem dem! Jag tycker verkligen om den grå färgen med de vita detaljerna, och att det var wedge på dom gjorde saken tusen gånger bättre! Dom kostar bara 250 kr, och finns att köpa HÄR. Vad tycker du om skon?

Regniga dagar i April
2013-04-18 ♥ 21:52:03 | Kategori: Övrigt

 
Hej på er, idag har det regnat! När jag satt i min röda mjuka morgonrock och åt frukost imorse kändes det rätt mysigt med lite stänk på rutan. När jag sedan kom utanför rutan var det inte alls lika mysigt. Det kan jag försäkra!
 
Men, till alla som också tyckte att regnet hade kunnat avboka idag, jag kan säga något som gör er lyckliga. När det regnar försvinner snön fortare, och våren kan sätta fart! Så när man tänker noga på saken, så kan det gärna få regna.  
 
Idag har jag tagit en lugn hemmakväll, och egentligen inte gjort så mycket. Men jag har hunnit städa (det mest nödvändiga) och prata med min underbara pojkvän T ♥ Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt :)

ss13: Margo python pumps
2013-04-18 ♥ 18:25:42 | Kategori:

 
Hej på er! Tidigare idag fick jag en fråga om var man kunde köpa skorna som är längst upp till vänster i collaget på inlägget om orm och reptilskor, och hur mycket dom kostar. Tryck HÄR för att komma till inlägget.
 
Jag har nu letat fram vart dom kommer ifrån, det är designern Charlotte Olympia  som har gjort skon. Den heter Margo python pumps, ,och kostar ungeför 10 000 kr. Känner du dig sugen på att slå till så kan du gå in HÄR. Fast skon är tyvärr slut i lager. Jag letade vidare och har hittat ett par kopior! Dom kostar bara 630 kr, och finns HÄR. Ett lite bättre pris om du frågar mig :)
 
En liten varning, jag har aldrig beställt på Aliexpress. Så jag kan inte bekräfta att sidan är bra eller dålig. Det är helt upp till dig själv att avgöra!
 

 

ss13: Reptile skins
2013-04-18 ♥ 07:19:00 | Kategori:

 
Godmorgon! Nu kommer mitt andra inlägg om skotrenderna nu i vår och sommar, och det är orm/reptil mönster. Det är väldigt populärt bland många olika designers, bland annat Gucci, Anna Sui och Derek Lam. De använder inte alltid ormmönstret på hela skon, utan ibland finns det i små detaljer som sula, ankelrem eller bara en liten rand. Affärerna har såklart tagit efter detta och det finns supermycket fint att hitta, för lite pengar! Vilket är bra för oss :)
 
Här nedanför har jag lagt upp skor med ormmönster. Jag har också letat fram låga skor, för den som hellre trivs i det! Hittar du någon du tycker om? 

Sovrums inspiration
2013-04-17 ♥ 21:03:14 | Kategori: Övrigt

 
Hej på er! Idag har jag haft en bra, men mycket trött dag. Det innebär tidigt sänggående för mig. Jag längtar efter att lägga huvudet på kudden och bara flyta iväg. Fast det allra bästa hade varit om T hade varit här, då  hade jag kunnat somna ännu fortare! ♥ 
 
Eftersom mina tankar är helt inriktade på allt som har med sängen och drömmarnas land att göra, så bjuder jag på lite sovrums inspiration. Jag tycker om alla rummen, men jag dras extra mycket till den nere i högra hörnet. Jag gillar träet i taket, de luftiga gardinerna och ljuset som flödar in. Jag skulle aldrig i världshistorien tacka nej till det!
 
Godnatt :)

Peacock stiletto
2013-04-17 ♥ 12:07:00 | Kategori:

 
Vilka coola! Här är ett par metall/silver färgade klackar till, men den här har påfågelsmönster på tyget framme vid tårna. Och det tycker jag sätter pricken över i:et på dessa skor! Jag tycker att dom är skitsnygga helt enkelt. Klacken är däremot av de längre slaget, och mäter upp nästan 18 cm. Vilket är ganska mycket, men det är så fint med högklackat att det bara är att träna på att gå! Dom kostar 950 kr, och finns HÄR.

Goda nyheter under det senaste dygnet
2013-04-17 ♥ 07:55:00 | Kategori: Övrigt

 
Godmorgon på er! Jag tycker att det händer så mycket tråkigt i världen, det klagas och gnälls, nyheterna berättar bara tragiska saker, och alla är sjuka runt omkring en. SÅ nu tänkte jag skriva upp bra nyheter som har hänt. Så vi alla kan känna oss lite glada över att det faktiskt händer fina saker också!
 
  • Hundratusentals nya, verkligt bra idéer har kläckts.
 
  • Miljarder människor  har skrattat, lärt sig något nytt, rört med ömhet vid varandra, älskat livet någon stund, och vägrat att ge upp.
 
  • Jorden har skänkts 340 000 helt nya människobarn, det här dygnet.
 
  • Planeten har fortsatt att vrida sig runt sin axel som vanligt, och som resultat att solen har gått upp över oss på jorden.
 
  • Intelligenta, kärleksfulla och mycket modiga handlingar har utförts varje sekund någonstans på planeten.
 
  • Miljarder fåglar har sjungit, och ett oändligt antal blommor har blommat.
 
  • Miljoner människor har avstått från att säga eller göra något elakt.
 
Hoppas att du får en fin fortsättning på dagen ♥
 
 
 
 

Långpromenad i vårsolen
2013-04-16 ♥ 18:54:52 | Kategori: Vardag


Hej på er! Idag har jag gått en rejäl promenad på 9 km, i det fina vädret. Jag tycker verkligen om att det börjar bli varmt, fast vem gör inte det? Det känns i hela kroppen att jag rört på mig, var ett tag sedan det hände. Har varit så förkyld på senaste tiden. Men det känns som det börjar släppa, ÄNTLIGEN!
 
Min kväll kommer bestå av pluggning i racerfart, ett How I met your mother-avsnitt, måla mina naglar och prata med T. En normal vardagskväll med andra ord. Hoppas att du har en bra tisdagskväll ♥

ss13: Metallic
2013-04-16 ♥ 08:14:00 | Kategori:

 
Det här är den första skotrenden som jag skriver om, och det är metallic/silverfärg. Det är den största av alla trender nu i vår och sommar, så om du inte vill följa alla utan bara någon enstaka, är det denna du ska haka på! Silverfärgen lyfter vilken outfit du än råkar ha på dig, och passar till allt! Nedanför har jag lagt upp skor från designers (för inspiration), och till höger är de skor som har bra pris. Hittar du några fina? 
 

Mina favoriter på H&M just nu
2013-04-15 ♥ 19:53:38 | Kategori:

 
Det här är mina favoriter på H&M just nu. Visst är dom fina :) Jag tycker verkligen om den gröna färgen, dom känns väldigt våriga. Billga var dom också, kanske man skulle köpa sig ett par? Kostar 399 kr och finns HÄR.
 

Skotrender sommar och vår 2013
2013-04-15 ♥ 18:11:28 | Kategori:

 
 
Hej på er! Jag har tänkt att jag ska göra en följetong på vilka skotrender och skomoden som är som mest populärt nu i vår och sommar. Jag har gjort en ny kategori för detta som heter SKOTRENDER VÅR/SOMMAR 2013, och där kommer jag att samla alla inlägg med designer och catwalk inspiration för denna säsong. 
 
Skotrenderna för vår och sommaren 2013 innehåller mycket genomskinliga detaljer, spetsiga tår, metalliska ytor, arkitektoriska former, ovanliga klackar, och ankle straps (ankelremmar). Det kommer komma enskilda inlägg för varje trend och såklart tips på vart du kan köpa liknande skor. Så håll utkik!
 
Skon på bilden kostar 1 000 kr och finns HÄR. Klacken är över 15 cm hög och platån 5 cm hög.

Godmorgon måndag
2013-04-15 ♥ 08:03:00 | Kategori: Vardag

 
Hej på er! Har ni haft en bra helg? Min har varit underbar, jag har varit med mina bästa vänner och hunnit med att vara med min älskling massor ♥ Det har med andra ord blivit mest mys och onyttig mat :) Nu är jag lagom uppvilad och redo för en ny vecka igen. Men ska jag erkänna en sak, så skulle jag helst vilja att det var fredag idag! Hoppas ni får en fin måndag! :)

Sandaletter - Giuseppe Zanotti look alikes
2013-04-14 ♥ 09:14:00 | Kategori:

 
För ett tag sedan bloggade jag om Giuseppe Zanotti skor, och nu har jag hittat ett par nästan likadana look alikes. Som är betydligt billigare än den äkta varan! Dom här kommer från Nelly, och kostar 1 395 kr. Länken finns HÄR
 
Om du vill se mitt tidigare inlägg på skorna så klickar du HÄR, och scrollar ner. 
 

Hoppas att du har en fin söndag ♥

Ny modebutik
2013-04-13 ♥ 09:42:00 | Kategori:

 
Hittade en ny svensk webbutik som jag aldrig sett förut. Den är helt ny och har startats av Petra Tungården som är moderedaktör på Metro, Michaela Forni som är chefredaktör på Devote.se, och Anna Kilian som är textilekonom. Det finns väldigt fina kläder och dom är inte överdrivet dyra! Ta gärna en titt HÄR. Byxorna längst till höger är mina favoriter :)

Söt heminredning
2013-04-12 ♥ 13:14:00 | Kategori: Övrigt

 

Jag har hittat en sån söt liten webbutik med heminredning, den heter ELLIS CORNER. Det finns alltifrån ljus och lyktor till trädgårdssaker och gulliga kuddar. Helt klart värt en kik kan jag lova! Jag blev helt förälskad i termosarna, speciellt den blå. Tänk vad trevligt det skulle vara att ta med sig en sådan på utflykterna i fortsättningen. De kostar 169 kr/stSöt heminredning och finns HÄR


River Island
2013-04-12 ♥ 12:00:00 | Kategori:

 
Lansering av nytt märke på Nelly.se som heter River Island. Spana in kollektionen HÄR. Väskan är just från RI och kostar 539 kr och finns här VIT och SVART. Jag vill ha den svarta!

Black lace pump - Steve Madden
2013-04-12 ♥ 07:20:00 | Kategori:

Gud vilken fin sko! Tror inte att jag har sett någon liknande förut, verkligen söt. Jag gillar verkligen den svartaspetsen, det gjorde skon speciell! Kostar 630 kr och finns HÄR.

Imorgon blir det inte flugor och mjölk!
2013-04-11 ♥ 21:51:48 | Kategori: Övrigt

 
Hej på er, idag har det varit en bra torsdag. Jag började med en härlig sovmorgon och sedan upptäckte jag, till min lycka, att jag är bättre med förkylningen. Så träningen igår var alltså inte så dum! Men jag vågar inte chansa mer, det blir ingen mer träning förren på måndag. Men då blir det köttning och hela balletten som gäller. Jag hade fysikprov idag och det kändes bra, bättre än jag trodde, och det är alltid roligt :) Och sedan ringde älsklingen och gjorde mig lycklig ♥
 
Imorgon ska jag bli bortskämd av min bästa kompis Felicia. Hon har vunnit en frukost på ett hotell i stan, och sötnosen ville ta med mig :) Så imorgon blir det inte flugor och mjölk som vanligt, utan lyx lyx lyx! Jag har redan börjat planera vad jag ska äta, bacon och ägg...melon...mackor...te........äppeljuice. Det finns så mycket gott så jag behöver inte äta på hela dagen sen! Nu ska jag gå och lägga mig så jag inte försover mig och missar det hela. Natten!
 
 

Nagel inspiration!
2013-04-11 ♥ 19:24:01 | Kategori: Övrigt

 
Jag har blivit tokig i naglar just nu, och speciellt nagellack. Jag har bitit på naglarna hela mitt liv, men för bara några veckor sedan slutade jag. Och jag ångrar det inte en sekund. Jag har inte ens varit påväg att bita, jag har helt tvärt slutat, det trodde jag aldrig! Så nu har jag fått ganska långa naglar, och jag har upptäckt hur fint det kan vara med nagellack! Därför tänkte jag bjuda på lite nagel inspiration så här på torsdags kvällen. Önskar verkligen att jag kunde måla så bra som på bilderna, men jag har det näst bästa. En kompis som kan. Så hon har lovat att måla mina naglar, så dom blir vackra och fina lagom till studenten :) Hennes blogg hittar du HÄR. Min favorit färg just nu är ljust blå ♥ 
 
 

Members medlemskap
2013-04-11 ♥ 14:37:00 | Kategori:

 
Jag är medlem i en rabattklubb som heter members. Det är en klubb med massor av sjuka rabbater på alla möjliga sorters märken. Det är -80 % som max, och det är ju bra mycket.  Det kommer upp nya kampanjer varje dag, med fina saker som är skitbilliga. Man kan verkligen göra fynd där! Det finns olika kategorier, kvinna, man, barn, resa, sport och hem. Någonting för alla. Jag har hittat flera skor som jag har velat köpa där, men inte hunnit för det är såklart väldigt många som har fått upp ögonen för den här sidan. Det kostar ingenting att vara med.
 
Vill du bli medlem på Members? Kommentera och skriv in din mailadress så bjuder jag in dig! 

Balskor under 400 kr
2013-04-11 ♥ 08:05:00 | Kategori:

 
Det är snart bal nu, för alla som går ur trean på gymnasiet, så därför tänkte jag tipsa om billiga balskor. Det är så mycket pengar som ryker när man tar studenten så det är aldrig fel att spara in så mycket man kan! Alla skor ovanför ligger under 400 kr. Mina favoriter är rad tre :)
 
Länkarna ligger i ordningsföljd med start uppifrån.
 
Rad1: 380 kr  SILVER  GULD
Rad2: 320 kr  RÖD  GULD  SVART
Rad3: 350 kr  BLÅ  SVART  ROSA  GULD
Rad4: 290-320 kr  VIT SVART  GULD  ROSA
 

Hemmapass på träningscykel
2013-04-10 ♥ 22:01:55 | Kategori: Övrigt

 
 Hej på er, ikväll har det varit premiär på träning för mig efter förkylningen. Jag har varit förkyld i en månad, jag har fortfarande slem kvar men tänkte att det kanske går ändå. Ja, jag får ju se imorgon hur jag mår :) Själva passet kändes bra förutom att det var lite tungt att andas. Men vem vet, det kanske var det här som behövdes för att det ska släppa på allvar. Jag hoppas verkligen på att så är fallet! Jag rapporterar imorgon hur jag känner mig ♥ 
 
 Nu ska jag titta lite på mina favorit bloggar och sedan sova. Känner mig dödstrött! Godnatt :)

Tips: Fri frakt hos Bubbleroom
2013-04-10 ♥ 16:38:03 | Kategori: Övrigt

 
Om du vill köpa något på bubbleroom, ny sommar klänning eller kanske ett par skor?, så är det FRI FRAKT till den 20:e April. Det är så bra med fri frakt för om man hittar något vet man att det stannar vid det pris man ser på plagget/skon, och inte rusar iväg med en hundring till! Happy shopping ♥
 
Använd koden: SPRING

Hur man skriver symboler på tangentbordet
2013-04-10 ♥ 14:47:05 | Kategori:

Jag har undrat ett bra  tag nu hur man gör små svarta hjärtan på tangentbordet, som den här ♥. Så jag letade upp hur man gjorde, och jag tänkte dela med mig av min nyvunna visdom. Jag har gjort en liten lista med olika symboler som man kan göra. Om det nu råkar vara fler som inte vet hur man gör :) 
 
Symbolerna till höger går inte att göra på tangentbordet, dem kopierar och klistrar du in där du vill ha dom.  Vill du se fler symboler som man kopierar och klistrar in går du in på den här SIDAN, och om du vill se fler tangentbords symboler kan du gå in på den här SIDAN
 
Kom ihåg att NUMLOCK måste vara på, och håll Alt nedtryckt tills den sista siffran är släppt.
 

Heel less heels
2013-04-10 ♥ 08:06:00 | Kategori:

 
Klack lösa klackar med höjd! Jag tycker att dom är snygga men det känns som dom kan vara väldigt svåra att gå i. Vad tror du? Dom kostar ca 580 kr och finns här ROSA och SVART.

Besökar rekord!
2013-04-09 ♥ 22:00:00 | Kategori: Övrigt

Ni är underbara alla läsare! Idag har min lilla blogg haft besökar rekord. Det är jätteroligt, och det är ju tack vare er ♥ Jag tänker inte avslöja hur många det var, men ni får väldigt gärna fortsätta titta in hos mig, om det jag skriver faller er i smaken :)
 
 

Klackarna är framme och vårjackan ska tvättas
2013-04-09 ♥ 20:13:40 | Kategori: Övrigt

 
Solen var här idag, värmen stiger, snön smälter och blommor tittar fram. Nu är VÅREN här. Jag har verkligen längtat ♥ Nu ska klackarna fram och vårjackan tvättas! Jag kan äntligen springa ute igen, utan att vara rädd för att trilla på rumpan, nu är det bara förkylningen som sätter stopp. Och det allra bästa med våren, vi är inne på målspurten fram till sommaren, och studenten (!)
 
Nu ska jag ut på en promenad med en kompis. Hoppas du har en underbar kväll, godnatt :)

Neon sandaletter
2013-04-09 ♥ 14:09:48 | Kategori:

 
Dessa Michael Kors sandaletter kommer inte ut förren i höst, men jag tycker att dom passar nästan bättre nu i vår och sommar. Fina och inte alltför höga, och med en färgklick! Om du inte har råd med MK skor, så finns det bra mycket billigare varianter på Nelly. Länk HÄR.

Studded black heel
2013-04-08 ♥ 22:16:06 | Kategori:

 
Herregud vilka snyggingar!! Jag vill ha! De här skorna faller mig verkligen i smaken. Stilrena, rockiga, höga..allt! Jag tror att jag kommer att klicka hem dessa godingar om jag känner mig själv rätt. Kanske till studenten? Kostar ca 240 kr och finns på forever21, länk här

Tips: Nedräknare på bloggen
2013-04-08 ♥ 12:35:58 | Kategori: Bloggdesign

Hej, jag tänkte visa er hur man sätter in en counter i bloggen. Precis som jag har gjort till vänter, jag räknar ner till studenten. Countern räknar ner hur många dagar det är till ett förprogrammerat datum. Lite kul tycker jag.
 
1. Först av allt ska du gå in på den här länken. När du har kommit dit ser det ut så här:
 
 

2. Nu ska du klicka i vilket datum du vill räkna ner till, ex till julafton, en födelsedag, åka utomlands, en tävling etc. Sedan ska du välja utseende på texten, typsnitt, storlek och vilken färg bakgrunden ska ha.
 
3. När du är klar med detta finns det en kod nedanför som du ska kopiera:
 
4. Koden som du har kopierat ska du klistra in i kodmall. Du väljer helt själv vart du vill att nedräkningen ska sitta genom att klistra in den där du vill ha den. Om du vill ha den på headern klistrar du in den efter  <div id="header">, eller om du vill ha den som jag har det i min side så klistrar du in den efter <div id="side">. 
 
 
5.  Just nu ligger countern först i min side, men om du vill att den ska vara längre ned. Till exempel nedanför din profil, då lägger du hela koden som du har kopierat under <div id="profile">. 
 
Hoppas att du förstår, annars är det bara att fråga!

Svartvita kilklackar med ränder
2013-04-08 ♥ 12:06:48 | Kategori:

 
Svarta och vita kliklckar från Zara. Jag tycker att dom är superfina och vore det inte så att man inte kan köpa allt hade jag köpt dom bums! Dom kostar 549 kr och finns här.

Underbara påsklov
2013-04-07 ♥ 22:03:55 | Kategori: Vardag

 
 
Hej igen! Det har blivit lite uppehåll nu på påsklovet, men imorgon börjar skolan och allvaret igen, och även bloggningen! Jag har varit med min underbara pojkvän i flera dagar nu och bland annat hunnit med att fixa mina naglar. För mig är det någonting stort, väldigt stort. Det är så att jag har bitit på mina naglar i hela mitt liv, MEN jag har slutat nu. För gott, för alltid, aldrig igen så att säga. Och nu har de växt ut tillräckligt för att det ska se något så när välvårdat ut. Jag är nog till och med lite stolt över mig själv. I alla fall så har vi varit och köpt nagellack, från depend, ett helt genomskinligt och ett ljusrosa. Tänk, jag säger tänk, vad lite lack kan göra skillnad. Man känner sig mycket finare direkt när man målat på lite. Så just nu går jag runt och tittar ner på naglarna hela tiden och tänkeratt jag minsann aldrig ska sätta tänderna i dom igen så länge jag lever. Vi får se hur länge det varar ☺
 
En annan stor premiär för mig detta påsklov, var att se Star Wars. Jag har inte tagit mig tid för rymdkrig och fjant tidigare, men T och jag  slog en kik. Och det var inte så illa som jag trodde! Jag tyckte till och med om dom, eller ja, jag har bara sett de tre som är gjorda på 90-talet, men dom var bra. Det enda som jag inte gillade var att Anakin blev ond, hade det inte varit ett mycket bättre slut om han och Padmé hade levt lyckliga i alla sina dar kanske? Jo, det tycker jag. Men jag rekommenderar att se dom, om ni nu råkar ha glömt att se dom, precis som jag. 
 
Nu ska jag snart hasa mig vidare till sängen. Hoppas ni har haft en underbar söndag, och att ni kommer att få en minst lika bra måndag! Godnatt på er!

Ny design
2013-04-03 ♥ 23:47:46 | Kategori: Bloggdesign

 
Nu har jag fixat lite med designen på bloggen igen. Det har varit problem med headern på senaste tiden, men nu ska det förhoppningsvis vara fixat. Hojta gärna till om det ser kontigt ut. Och jag passade på att byta ut lite annat smått också. Hoppas du gillar det! Nu ska jag lägga mig med en film och äta en apelsin. Godnatt på er!
 

4 snyggaste sängkläderna + 2 sängar
2013-04-03 ♥ 20:27:38 | Kategori: Övrigt


 
 
Nu är det ju snart dags för flytt, och då måste man ju ha en säng. Jag har tittat lite grann på olika hemsidor, men herregud, vad dyra de är! De ligger runt 20 000 kr nästan allihopa. Jag har inte tänkt på att sängar kostar så mycket. Men då är det tur att man har kära gamla IKEA att luta sig tillbaka på. Man kan alltid lita på att de har priser som man kan ta en titt på utan att få ångest, i flera veckor av. Jag gick in på hemsidan och kollade, och det finns ju jättefina där! 
 
På bilden längst upp är de som jag tycker var finast. Jag tycker att den mörka ser jättemysig ut, lite "fjällstuk" så där. Och den vita ser ju så himla söt ut. Jag tror att jag har blivit kär i båda!
 
En sak som verkligen kan göra att sängen känns lyxigare är ju lakanet. Det är ett billigt trix för att "förnya" sängen. Lakanen som finns i sängarna kommer från IKEA, och kostar runt 200 kr för en dubbelsäng. De andra lakanen hittade jag på zalando, och dom är så söta tycker jag. Speciellt det med musse och mimmi, det skulle jag verkligen vilja ha hemma just nu. Jag hade nog klickat hem det också om det inte hade kostat så mycket. Det kostar 800 kr, och det är i dyraste laget tycker jag. Men det var verkligen fint att titta på. Det andra med fåglarna på, fastnade jag också för. 
 
Jag är sugen på nya lakan som ni kanske förstår. Men jag får ta och vänta ett tag till, pengarna är en bristvara hos mig för tillfället. Och än går det ju ingen nöd på mig!
 

Drama queen
2013-04-03 ♥ 19:10:47 | Kategori:

 
Pris: 429 kr
Länk: Nelly

Röja upp och göra rent
2013-04-03 ♥ 18:35:20 | Kategori: Vardag

 
Hej på er igen! Nu var det några dagar sedan sist. Jag har haft fullt upp med att fira påsk med min fina familj, men nu är jag tillbaka igen. Idag har jag gjort något fruktansvärt sällsynt, och det säger jag med sorg i rösten, jag har städat mitt rum. Vilket händer alldeles för sällan. Jag måste rycka upp mig och städa minst en gång i veckan. Brukar jag högtidligt säga till mig själv med allvarlig röst, varje vecka. Men jag orkar inte, det är den hemska sanningen. Jag väntar alldeles för länge med putsa och fejja, och tillslut går det bara inte. Det är så att jag skäms på slutet. Har fler det så här? Jag kanske är långt ifrån ensam. Men just när det är som värst, känner jag mig som den värsta stökarn i hela världen. Jag vill inte har det så mer. Men hur ska jag göra? Hur besegrar man lättjan? Dagens stora gåta om du frågar mig. 
 
Det har inte varit mycket mer än städningen och att ta det lugnt för mig idag. Men det har varit skönt, man behöver sådana dagar också mellan varven. Jag saknar min älskling oerhört mycket också! Jag längtar efter honom <3
 

RSS 2.0