Last year
2015-11-18 ♥ 22:07:48 | Kategori: Övrigt

Idag har det snöat igen, och det har lagt sig på backen. Tjiho! Jag såg att det från och med fredag skulle bli bara minusgrader och som kallast -15 grader. Riktigt kallt ju. Hoppas att det inte ändras. 
 
Idag har jag kämpat på med miljörevision i skolan, och efteråt gick direkt till gymmet och körde biceps och rygg, plus intervaller i slutet. Helt slut, svettigt och skönt! Avslutade passet med en nytt protein som kom igår, med vanilla toffee smak från Femimal. Jag tyckte att den var god, så tummen upp!
 
Nu paradise och sedan sängen, godnatt!
 
 
 
Så här såg det ut förra året i början på januari. 
 
 

White snow
2015-11-17 ♥ 22:16:40 | Kategori: Övrigt

 
 
Gud vad jag längtar till julen och snön! Jag har inte fått några julkänslor än, utan det jag längtar till är att få åka hem till T ♥♥! Jag tror att julfeelingen kommer då, när jag är hemma och myser. Det har till och med börjat snöa här, så det betyder att det inte är så långt kvar :) 
 
Nu ska jag titta på paradise hotel och dricka lite te, godnatt!

Godmorgon tisdag
2015-11-17 ♥ 07:53:00 | Kategori: Övrigt

 
Hej på er och godmorgon! Idag vill jag ligga kvar i sängen och mysa för det total spöregnar ute... Och det är så varmt och mysigt i sängen. :) 

Idag väntar projektmöte och jobb med projektet. Vi håller på med ett projekt i ett ämne som heter ekonomistyrning. Där har vi fått ett case som handlar om en hotellrörelse, och vår uppgift är att göra företaget lönsammare. Genom att förändra deras ekonomistyrning ;) Det är ganska kul, men lite klurigt. 
 
Sedan väntar ett kombinerat konditions och styrkepass på gymmet! Härligt! Ser så fram emot det :) Jag tror jag tycker om att vara på gymmet så mycket dels för träningen, och dels för att det känns som att T är där ❤ Saknar honom ❤ 
 
Nu ska jag kliva upp, happy tuesday! 

Måndagspower!
2015-11-16 ♥ 09:58:35 | Kategori:


Nu är det måndag igen, och det är bara att köra! Jag börjar denna dag lugnt och ska plugga sista stunden innan en dugga jag har i eftermiddag. Duggan är i miljörevision, alltså hur man går tillväga för att göra en revision i miljö :)
Efter denna ska jag träna. Idag blir det ben och rumpa, och om orken finns efteråt kör jag på med lite intervaller också. Jag längtar tills jag får komma dit och köra! 
Happy monday! 

RSS 2.0