Live your life to the fullest
2013-07-16 ♥ 12:46:20 | Kategori: Vardag

 
 Hej på er! Idag ska jag iväg och klippa mig, och gå en sväng i affärer efteråt. T är iväg på jobb igen, han är riktigt duktig som kämpar så mycket! Saknar honom ♥ Kram

Black brings sexy back
2013-07-14 ♥ 23:29:36 | Kategori:

Ett litet collage som jag har satt ihop nu ikväll. Hoppas att det kan ge lite inspiration! Vill du veta vart sakerna kommer ifrån är det bara att kommentera det här inlägget :) Kram

Badrums inspiration
2013-07-11 ♥ 16:21:00 | Kategori: Övrigt

 
Jag bjuder på lite badrums inspo. Det kan vara så fint med badrum ibland, inte alla, men när någon har ansträngt sig lite extra med sitt badrum så kan de kännas väldigt lyxigt att bara gå på toaletten. Så badrummet är ett rum som jag tycker att man ska lägga lite energi på, fast det kanske är ett rum som glöms bort. Jag menar, det är ju inte det första rum som man ser när man kommer hem till någon, men förr eller senare så måste alla dit. Så varför inte?
 
Min favorit är den nere i högra hörnet. Vilken är din favorit?
 

Strand häng!
2013-07-11 ♥ 11:14:00 | Kategori: Vardag

 
Nu ska jag iväg på stranden! Det ska bli så skönt att sola och bli brun, och kanske ta ett och annat dopp. OM det inte är bortdommnings kallt, alltså så kallt att det lika gärna skulle kunna vara isflak som flyter omkring bland vågorna och plaskande ungar. Jag är ingen badkruka i vanliga fall, fast i år har jag nog nästan blivit en av dom!
 
Bilderna ovanför beskriver nästan exakt hur det ser ut på stranden jag ska till, väldigt likt faktiskt!

Studded brown wedge
2013-07-10 ♥ 17:50:51 | Kategori:

Kolla vilka snyggingar! När jag såg dom här ville jag bara beställa dom direkt, men en liten röst inom mig skrek snarare än viskade, att jag borde tänka efter först. Jag har börjat titta på lite höstskor, ja det är lite hemskt, men det finns så mycket på REA nu så det är dumt att inte passa på tycker jag. Speciellt om man hittar drömskorna! Så jag ska fundera ett tag till, men sedan köper jag nog dessa skor. Dom finns HÄR.
 
Pris: 398 kr 698 kr

How to live - do´s and dont´s
2013-07-10 ♥ 17:29:38 | Kategori: Övrigt

 
 
 
 
 
 

Kvällspromenad i regnet
2013-07-09 ♥ 22:18:23 | Kategori: Vardag

 

Ikväll tog jag och en kompis en härlig långpromenad. Vi har inte träffats på ett bra tag, så vi hade en hel del att prata om. Det var väldigt roligt, och skönt att komma ut och röra på sig, trots att det regnade. Det kanske är något som jag ska börja med?
 
T är iväg och jobbar, så det blir bara lilla jag som ska filmmysa med popcorn ikväll. Även fast det är tisdag! Det blir så tomt när han är iväg, jag saknar honom som alltid ♥
God natt!
 
 

Tisdag
2013-07-09 ♥ 13:11:24 | Kategori: Vardag

 
Hej på er! Idag är det inte så soligt och fint ute som jag skulle önska, så jag får sysselsätta mig under tak istället. Jag har faktiskt en hel del som jag skulle kunna hitta på. Jag behöver vika kläder och stoppa in i min alldeles för minimala garderob, så det blir mosning och pressning för att få in allt. En nästintill omöjlig uppgift. Jag ska slå in paket till min bästa kompis Felicia, som har fyllt år. Träna crossfit ute på gräsmattan, jag kommer blogga och tipsa om det senare. Och i största möjliga mån undvika mitt shopping begär.
 
Jag har lite saker på listan idag, men jag ska se till att jag tar det lugnt med boken jag läser också. Så jag inte blir helt sönderstressad. Haha. Boken jag läser är väldigt bra, ni får veta vilken det är inom kort. Ni får en liten recension när jag har läst ut den. Jag vill inte lägga ifrån mig den ens, men jag vill på samma gång inte läsa ut den direkt. Jag vill liksom spara på den, om ni förstår.
 
Nu är det bäst att jag sätter igång med mina bestyr. Ha det fantastiskt! Kram
 
 

Retro studded wedge
2013-07-08 ♥ 13:30:28 | Kategori:

Snygga skor va? Dom är handgjorda! Jag gillar den retro stilen på dem, och att det är wedge klack på dem gör dem bara enklare att gå i. Brun är min favvo! Dom finns att köpa HÄR.
 
Pris: 380 kr

Färgglada klackar
2013-07-04 ♥ 10:17:00 | Kategori:


Titta vilka härliga färger! Jag blir så glad av färger, och det är egentligen mycket snyggare med något som livar upp på fötterna :) Jag tycker att de rosa var riktigt coola. De finns att köpa HÄR.
 
Pris: 370 kr

Visste du att...
2013-07-03 ♥ 15:29:00 | Kategori: Träning


Jag hittade den här lilla notisen i en träningstidning en gång, bilden ovan, och jag tror nog lite på vad som står där. Det låter logiskt, och om inte annat så mår i alla fall jag bra av att träna, även om mitt framtida (lååångt fram i framtiden) barn inte påverkas. Fast det känns ju extra motiverande att träna när man tänker på att "mitt barn kan bli nästa Einstein om jag gör 10 situps till" ;) haha
 

SkoREA
2013-07-03 ♥ 13:13:05 | Kategori: Övrigt

Jag såg att det just nu är REA på scorett, både på hemsidan och i affär. Jag tänkte visa mina reafavoriter, det är skorna ovan. Jag tycker mest av allt om klackar, men då och då vill man faktiskt slappna av i fötterna, med ett par låga :) Kolla in rean HÄR

Min student
2013-07-02 ♥ 18:48:04 | Kategori: Övrigt


För några veckor sedan tog jag studenten, och jag fick många jättefina presenter från släkt och vänner! Tack så mycket!! :D Det silvriga armbandet på bilderna fick jag från min pojkvän T, det är så underbart vackert :D Och dödskallearmbandet finns att köpa HÄR.
 
Den dagen var väldigt fin och jag kommer alltid att komma ihåg den, hoppas jag(!), trots att det spöregnade under hela dagen, och jag var helt dyngblöt när jag kom hem till mottagningen. Men det liksom gjorde ingenting, för jag var så lycklig över att tiden på gymnasiet var över! Hemma väntade mina kära, det var presentöppning, vi åt och hade det supermysigt. Det var helt underbart! Mamma och pappa som hade planerat alltihopa hade gjort det hur bra som helst :D Jag är överlycklig över hur allting blev, och att jag faktiskt har klarat av gymnasiet!
Nu fortsätter resten av mitt liv ;)

RSS 2.0