Sleep tight - Good night
2013-01-31 ♥ 22:33:50 | Kategori: Vardag

 
Min telefon är på lagning. Fick låna en nokia så länge, har inte laddat den sen i lördags. Batteriet håller himla länge! Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på How i met your mother, och sedan försvinner jag till drömmarnas värld... Goodnight!
 
/Amanda

 


Skor från Jeffrey Campbell. Vill ha!
2013-01-31 ♥ 20:46:51 | Kategori:

 

 
 

Lääängtar till sol och värme!
2013-01-31 ♥ 15:53:19 | Kategori: Vardag

                       
                        
                         weheartit.com

Ted & Barney
2013-01-31 ♥ 15:43:44 | Kategori: Övrigt

                                             
 
 

Fortfarande sjukstuga
2013-01-30 ♥ 22:16:35 | Kategori: Vardag

Bild ifrån Alicante förra året, längtar tillbaka!! (fotad av mig)
 
Jag är fortfarande sjuk, börjar bli tråkigt att vara hemma nu. Det finns ingenting att göra... Det är bara att vänta ut att det ska försvinna. Jag hoppas att jag har blivit bättre till imorgon (Y). Godnatt på er!
 
/Amanda

Studentklänningar 2013
2013-01-29 ♥ 23:38:38 | Kategori:

 
 
 
Det finns många klänningar och det är så svårt att veta vilken som just man själv ska ha på studenten. Jag har börjat titta runt lite grann och tänkte att jag kunde ge några förslag om du inte har bestämt dig ännu! Jag har listat några exempel på hemsidor som det finns både balklänningar och vita studentklänningar på :) Balklänningarna är ganska billiga, runt tusenkronor, om man ska hyra kostar det ungefär samma sak kanske lite mer. Det man får tänka på är att frakten kostar, men också att det kan ha blivit felsytt. Så det är en chansning att beställa, MEN (!!) det kan vara såå värt det! På jjshouse kan man till och med skräddarsy klänningen efter sin egen kropp, men det kostar några hundra lappar mer då.
 
Vita studentklänningar kan man ju faktiskt hitta lite överallt, det beror på vart man letar ;) jjshouse, lightinthebox och dressfirst har väldigt många att välja på! För nästan alla klänningar dom har kan man välja i vit färg. Dhgate är en kinesisk sida och där finns det hur mycket som helst att välja på. Men det är olika försäljare (det är som en samlingssida), så man får kolla vart/vem man beställer ifrån! Har en kompis som beställde och för henne var det inga problem :)
 
Några exempel på hemsidor som du kan gå in på är:
 
http://www.jjshouse.com/  (Bal + student)
 
http://www.bubbleroom.se/    (Student)
 
http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/    (Student)
 
http://www.lightinthebox.com/sv/   (Bal + student)
 
http://www.dressfirst.com/se/   (Bal)
 
http://www.smartgirl.se/   (Student)
 
http://www.zalando.se/  (Student)
 
http://www.dhgate.com/  (Bal + Student)
 
 
/Amanda

Sjuk ...
2013-01-29 ♥ 12:53:40 | Kategori: Vardag

                                  
 
Jag har blivit sjuk...  Just nu ligger jag och kollar på How i met your mother avsnitt och vilar :)
 
/Amanda

Shit bricks
2013-01-28 ♥ 21:06:23 | Kategori: Övrigt

       

1 Mil!
2013-01-25 ♥ 22:57:35 | Kategori: Träning

Idag har jag sprungit en mil för första gången på flera år!! Jag är supernöjd! :D känner mig rätt duktig ;) Just nu sitter jag med min bästa vän Felicia och äter godis och tittar på film. Riktigt skönt, är trött i mina ben :P

/Amanda

P.S. Provar att blogga från telefonen, får se hur det går :)

Gymmat!
2013-01-23 ♥ 22:51:40 | Kategori: Träning

(Bild som jag fotat i grekland)
 
Hej, ikväll har jag varit och gymmat med min lilla gubbe ;) Det tog, men det var kul! Jag testade att köra alla maskinerna, och det känns i kroppen nu. Jag gillar speciellt tricepsmaskinen (Y) Den tar nog allra mest känns det som ;P 
 
Just nu ligger jag i sängen och ska titta på ett avsnitt av How i met your mother, asbra serie!! Godnatt.
 
/Amanda

True story
2013-01-23 ♥ 22:46:08 | Kategori: Övrigt

                                           

Glädje är själens hälsa
2013-01-23 ♥ 08:00:00 | Kategori: Vardag

Bild jag har fotat.
 
Idag är det onsdag. Det kommer bli en bra dag idag :D Det är snack med syv. om högskolan, och ikväll ska jag träna med min pojkvän och bästa kompis!  Allting flyter på :) ha en underbar dag!

Du och jag <3
2013-01-22 ♥ 21:52:49 | Kategori: Vardag

               
 
Varit på yogan nu. Helt underbart! Kommer fortsätta gå varje vecka :)) (Det är jag och Thomas på bilden <3)

Spinning + nya träningskläder
2013-01-22 ♥ 16:44:52 | Kategori: Träning

 
                              
 
Igår var jag på stadium och använde upp mitt presentkort som jag har fått från mina fina grannar!! Det blev det rosa linnet för hundra kronor och tröjan för trehundra, och en sportbehå. Tränade i dom igår också, verkligen jättesköna och snygga! ;) Eftersom jag är den shoppaholic jag är svängde jag in på cubus också, och där var det en jätterea. Så det blev lite mer utfyllnad i garderoben ;P
 
Idag var det spinning på idrotten, så jag fick ytterliggare ett tillfälle att ha på mig kläderna! Det var asjobbigt, men skönt efter. Så är det alltid :) Men spinning är verkligen bra, man jobbar hårt men kommer i form fort som tusan! Man ser fort resultat (även fast man måste göra det mer än en gång :P). Så nu har jag varit duktig att träna två dagar i rad den här veckan. Planerar att vara i form till sommaren 2013, och såklart studenten :D Btw, försöker leta klänning redan nu, har kanske hittat några :)
 
Nu ikväll blir det faktiskt mer träning, jag ska på yoga med min bästa kompis :) Det blir skönt att strecha och sträcka ut sig ordentligt. Fast jag måste säga att jag är helt slut i kroppen!
 
/Amanda

RSS 2.0