Nu flyttar vi!
2013-09-30 ♥ 18:00:26 | Kategori: Övrigt

Bilder från weheartit.com

Nu är det nära till flytten, vi börjar så smått imorgon redan! Gud vad jag längtar tills vi bor där på riktigt. När vi sover där varje natt (♥), lagar mat, kommer hem efter resor, tittar på TV, badar i det nya badkaret (!!), och alla våra saker har fått sin alldeles egna plats. Fy vad jag längtar! Och såklart kommer jag att lägga upp massor av bilder på alltihopa framöver. Så håll utkik om du är nyfiken!
 
 
 
 

Rymden ur hubbles lins
2013-09-10 ♥ 23:50:24 | Kategori: Vardag

 
Nu kommer det ett godnatt från en trött tjej med nytvättat hår, som ligger nedbäddad i rosa lakan och bara myser. Idag har det blivit plugg för hela slanten och om det är möjligt, lite till. Jag känner mig väldigt nöjd :)
 
Nu precis innan jag skrev det här inlägget gick jag in på hubble teleskopets hemsida, för att titta på alla underbara bilder som finns där. Hubble tar så fina foton, nästan overkliga. Har ni inte gått in och tittat så gör det. Bilderna är så vackra. Jag hade väldigt svårt att välja vilka bilder jag skulle ta till det här inlägget. Men det fick bli vackra månen och en nebulosa. Hemsidan heter http://hubblesite.org
 
Godnatt ♥

I höst går flyttlasset!
2013-09-10 ♥ 13:18:36 | Kategori: Vardag


Hej på er, nu är jag tillbaka från sommaruppehållet! Nu är det höst, i alla fall enligt mig :) Kallt, grått, och gult på träden. Säkra tecken.
 
I höst händer det lite nya saker, jag ska nämligen flytta. Jag ska flytta ihop med T till en tvåa inne i stan, den 1 oktober :D Det kommer att bli så otroligt kul och spännande. Så just nu är vi som bäst inne i inköpsträsket av möbler och allt annat som behövs. Jag säger träsk, för det finns ju så otroligt mycket att välja på. Så många olika affärer, och priser man ska jämföra, utseende, allt! Som tur är har vi samma smak på nästan allt ;)  En grej har vi redan köpt, matbord och stolar. Det är i ljust furu och kommer att passa alldeles perfekt in i vår lilla lya ;) Det ska bli så sjukt kul! :D Jag kommer att visa er bilder på lägenheten så fort vi har hunnit komma in :D Lääängar!

RSS 2.0